Het Juweel Sparrendaal logo

Het Juweel Sparrendaal

4 t/m 6 juni 2021

Buitenplaats Sparrendaal Driebergen

www.juwelenbeurs.nl

 

“Het Juweel” is dé enige themabeurs in Nederland die zich enkel concentreert op juwelen, sieraden en horloges. De zomereditie van de juwelenbeurs vindt plaats op de historische buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Tijdens de exclusieve verkoopexpositie zijn ruim 30 exclusieve gouden edelsmeden, juweliers en horlogespecialisten bijeengebracht om hun collectie te tonen.

NAARDEN the Art fair logo

NAARDEN the Art fair

28 t/m 31 januari 2021

Grote Kerk Naarden

www.naardenartfair.nl

 

Traditiegetrouw wordt in de laatste week van januari de best bezochte kunst & antiek beurs van Nederland in de Grote Kerk van Naarden-Vesting gehouden. Meer dan 65 exposanten presenteren gedurende 5 dagen een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse kunst. NAARDEN the Art fair is in de afgelopen 2 decennia uitgegroeid tot één van de belangrijkste kunstbeurzen in Nederland en staat bij een groot publiek bekend als de leukste kunst & antiekbeurs van Nederland.

Exclusive Spring Fair logo

Exclusive Spring Fair

2 t/m 5 april 2021

Kasteel Groeneveld Baarn

www.exclusivespringfair.nl

 

De hoogwaardige “binnen – buitenbeurs” Exclusive Spring Fair vindt tijdens het Paasweekend van 2021 wederom plaats op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn. Dit is dé unieke Woon& Lifestylebeurs, waarbij het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende “popup” departmentstore. In de statige tuin achter het kasteel is een uitgebreide buitenbeurs met veel Home & Garden. Dit maakt, samen met de smaakvolle Foodtrucks en gezellige muziek, Exclusive Spring Fair het ideale dagje uit.