FINE art & antiques fair

Kasteel Groeneveld – Baarn – 23 t/m 26 September 2021

 

FINE art & antiques fair is een 5-daagse kunstbeurs met internationale allure in en rond het centraal gelegen Kasteel Groeneveld Baarn. De rijk gedecoreerde kasteelkamers zijn gevuld met een breed aanbod aan waardevolle antiquiteiten, spannende oude, moderne & hedendaagse kunst, verzamelobjecten, zilver en juwelen. FINE art & antiques fair valt op door haar mooie aanbod in een verfrissende binnen-buitenambiance.

 

Wanneer is FINE art & antiques fair?

De kunstbeurs vindt plaats van donderdag 23 t/m zondag 26 september 2021. Het evenement is alle dagen geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

 

Op woensdag 22 september wordt de beurs officieel geopend met de Private View van 16 tot 21 uur (alleen op uitnodiging).

 

Sfeerimpressie

Bezoekers van ‘FINE’ komen binnen via het souterrain van Kasteel Groeneveld. Hier, op de bel-etage en op de eerste verdieping, zijn in totaal 12 verschillende kasteelkamers gevuld met kunst, antiek, zilver en juwelen.

 

Tuin

Direct achter het kasteel staat in de lommerrijke tuin een groot paviljoen om het aanbod voor de bezoekers te completeren. Bezoekers bereiken het paviljoen via de overdekte walkway. Rond het gezellige overdekte tuinterras staan sculpturen voor binnen en buiten.

 

Wil je graag deelnemen aan FINE art & antiques fair, meld je dan hieronder aan.

 

Aanmelden