The upcoming contemporary Art event!

Laat je verrassen en inspireren bij FINE art & antiques fair.
Kasteel Groeneveld is omgetoverd naar dé plek vol inspiratie, waar drie kasteeletages zijn gevuld met waardevolle antiquiteiten, spannende oude, moderne & hedendaagse kunst, verzamelobjecten, zilver en juwelen. De lommerrijke tuin maakt het aanbod compleet met binnen- en buitenkunst en sculpturen. Ontdek, beleef èn ervaar het allemaal op FINE art & antiques fair van 23 t/m 26 september 2021 in Baarn!

Ontdek, beleef & ervaar!

Sfeerbeeld kunstbeurs FINE art & antiques fair Baarn

Bezoekersinformatie

FINE art & antiques fair vindt het laatste weekend van September, van 23 t/m 26 september 2021, plaats op Kasteel Groeneveld. De kunstbeurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00. Klik op onderstaande buttons voor meer informatie.

Exposanten 2020

De rijk gedecoreerde kasteelkamers zijn gevuld met een breed aanbod aan waardevolle antiquiteiten, spannende oude, moderne & hedendaagse kunst, verzamelobjecten, zilver en juwelen. In de kasteeltuin staat niet alleen een groot paviljoen, om het aanbod te completeren, maar ook sculpturen voor binnen en buiten.

FINE art & antiques fair sfeerimpressie
FINE art & antiques fair bij Kasteel Groeneveld Baarn

Word exposant of partner

FINE art & antiques fair, dé snel groeiende internationale kunstbeurs met een verfrissende binnen- buitenambiance. Bezoekers uit heel Nederland, die in groten getale naar Baarn komen, zijn ieder jaar weer positief verrast door de diversiteit en hoge kwaliteit van het aanbod. Wil je meer informatie om exposant of partner te worden? Klik dan op onderstaande buttons.

Exposanteninformatie

Proef de sfeer van FINE art & antiques fair

Dit is een sfeerimpressie van FINE 2018. De kunstbeurs met internationale allure, welke jaarlijks het laatste weekend van september wordt gehouden op Kasteel Groeneveld in Baarn. Via onderstaande link zijn de foto’s, die tijdens de vorige editie gemaakt zijn, te vinden.